Üks päev Timey’ga ehk kuidas Martin pilootprojekti tegemas käis

4. märts 2019

Üks päev Timey’ga ehk kuidas Martin pilootprojekti tegemas käis

Ajujahi blogis astub sel korral külalisautorina üles 30 parima hulka jõudnud tiimi Timey eestvedaja Martin Möllits, kes teeb pilguheidu oma pilootprojekti-päeva.

Tekst: Martin Möllits, Timey tiimiliige

Äratuskell heliseb. Kell on 4.45. Ajan end voodist püsti ja mõtlen Tim Cookile, kes ärkab iga päev sellest veel tund aega varem. Tea, ehk peab tõepoolest paika ütlus „Early bird finds the worm“… Täna on eesmärk ussikeste leidmise asemel  viia ellu järjekorras kolmas pilootprojekt Timey tarkade indikaatorite testimiseks.

Esimesed ettevalmistused algavad juba koduseinte vahel. Esmalt segan kokku indikaatori sisu. Nimelt toimib Timey keemilisel reaktsioonil, mida praegu valmistame käsitsi. Kolvis indikaatori sisu segades mõtlen, et paari aasta pärast võiks sama protsessi teha robot suures tehases, mille fassaadil seisab suur Timey logo. Iga asi omal ajal – täna teeme käsitööd.

Indikaatorid valmis, laon need külmakasti ja istun autosse, et sõita Koplisse. Seal kohtun partneri EpicFoods esindaja Danieliga. EpicFoods toimetab igal hommikul kliendile koju kogu päeva toidu. Kusjuures, tegemist on värske ja tervisliku, kindlat kaloraaži järgiva söögikraamiga. Meie saame anda EpicFoodsi klientidele lisagarantii toidu värskuse ja kvaliteedi osas. Kas pole mitte äge?

Lepime Danieliga kokku, et kinnitame kuus indikaatorit erinevate klientide toidukarpide külge ja seejärel hakkamegi mööda linna ringi sõitma, et pakid klientidele kohale viia. Hommikune toiduring viib meid esmalt Viimsisse, kus ootavad kolm esimest klienti. Kuna tegemist on alles pilootprojektiga, ei jäta me indikaatoreid karpide külge, vaid  eemaldame need kliendi silme all pärast kontrollimist. Klientidele väga meeldis meie lahendus.

Toiduring jätkub kesklinnas, kus saame ka järgmistele klientidele värskete ja täisväärtuslike, koju kätte toodud toidupakkidega headmeelt valmistada. Tõeline rõõm! Viimased pakid üle antud, kuulutame pilootprojekti edukalt lõppenuks – kõik klientide karpidel olnud indikaatorid jäid ilusti roheliseks. Samuti töötasid kaks külmast alast välja poole pandud indikaatorit, mis värvusid temperatuuri tõttu punaseks. Siit saame järeldada, et indikaatorid töötasid tõrgeteta ning toit jõudis klientideni just nii värskelt ja kvaliteetselt nagu pidi.

Pilootprojekt on seega selleks korraks edukalt tehtud. Edasi lähen kohtumisele Ajujahi mentori Kertuga ja sealt otse kooli! Tõepoolest, vara ärkamine annab päevale suurepärase alguse ja jääb vaid üle tõdeda, et Eesti vanasõna “kes palju teeb, see palju jõuab” peab paika.

Kontakt